COULD BE WORSE – COULD BE RAINING…

Dette er skrevet marts 2014 – 4 mdr. efter min operation.

 

 

Nú står foråret for døren og livet er jo helt fantastisk – et eventyr uden sammenligning, hvad enten jeg er blevet lemlæstet og udstyret med to poser på maven inden for ganske kort tid, af mit, snart, 51 årige liv.

En dejlig weekend tigger mod sin slutning – en weekend med hyggelig shopping på Fisketorvet og en tur i biffen og se klassefesten 2, sammen med mine smukke døtre og deres mor. En weekend med afslapning, glæde og ingen bekymringer… ualmindelig dejlig weekend.

Weekenden har også budt på lidt underholdende arbejde – ikke mit almindelige arbejde men arbejde med det nye stomidating.com. Selve softwaren til sitet er blevet indkøbt og er ved at blive installeret og sat op, således at jeg kan begynde oversættelser, opsætning og hvad der ellers følger med når man vil starte et dating site.

Jeg er blevet meget berørt over alle dé henvendelser jeg har modtaget, på mail, fra mennesker både méd og uden stomi, som roser mig for dette initiativ. Dé mennesker, med stomi, som har mailet mig, har samtidig meldt sig til og vil gerne benytte sitet når det er oppe at køre. Jeg er meget taknemmelig over, at der bliver sat pris på mit initiativ og vil naturligvis lægge mig i selen for, at sitet kommer hurtigt op og køre men også, at sitet bliver anvendeligt til formålet.

Det bliver ikke et fancy site, som både kan dytte og svejse under vandet men et mere basic site, som ikke udgiver sig for mere end det er – hvis det skal være fancy i fremtiden kan det sagtens udbygges og gøres mere hip…;0) Lige nu og her er det helt unødvendigt, at sitet er fancy og hip – der ér jo bare et virtuelt sted, hvor stomister kan ”mødes”…

Arbejdet med sitet er meget underholdende og tilfører mig en masse – mine bekymringer om fremtiden svinder mere og mere og núet bliver mere og mere nærværende – en fantastisk fornemmelse og konstatering, der selvfølgelig bunder i at jeg ikke længere har dé bekymringer, som fyldte mig for nogle få uger siden. Mine tanker er nu, udelukkende, fokuseret på mig selv og mit liv med de skide poser og, som jeg lige har fået a’ vide fra det midtjyske, min dinglepik…

Jeg er begyndt at skylle min tarm igen og nú ska dette ikke udsættes igen men gennemføres dagligt og snart kan jeg nøjes med en prop, i stedet for en pose – dette glæder jeg mig voldsomt til. Poserne ser nu ikke længere så skræmmende ud, som tidligere og min accept af dem skrider hurtigere frem, end jeg havde troet – ikke mindst fordi jég, i modsætning til andre jeg ”kender”, snakker med en professionel om dét som er mit problem.

Som nævnt har jeg fået dejlige tilkendegivelser på stomidating.com og jeg glæder mig gevaldigt til, at få sitet til, at køre – enkelte af disse tilkendegivelser er fra Sverige og en enkelt fra Tyskland.

Hensigten med sitet er ikke, at det skal være en pengemaskine – det skal køre rundt og der skal selvfølgelig være til udviklingen af det. Jeg håber på en god tilslutning fra alle 4 lande og ser meget frem til, at der kommer liv på det så jeg selv kan begynde at date igen.

Jeg glæder mig meget til, at skulle i gang med at date igen – glæder mig til, at møde dejlige og søde kvinder, som ikke stikker halen mellem benene pga. en kræftsygdom, et par poser og en dinglepik. Det bliver et dejligt forår, tror jeg, og jég er i al fald klar til at møde kærligheden, skulle den findes på stomidating.com

Som sagt: En dejlig weekend, der lige nu lakker mod enden og åbner døren til den nye uge med sine udfordringer, glæder og uforudsigelighed. En uge, hvor knægten og jeg er i Nyborg de 3 første dage med de store drenge og dét glæder jeg mig til…

Intet er skidt uden, at det er godt for noget andet – et svigt fører oftest til noget meget bedre, noget meget dejligere og noget meget smukkere… så derfor har Marty Feldman ikke levet forgæves, da han sagde: …could be worse, could be raining…