Foredrag.

Livet med stomi og impotens kan være en hård nyser, at skulle kapere eller acceptere – jeg véd sgu hvordan det føles og hva’ det kræver af en Mand, når han skal se sin egen dødelighed i øjnene og blive konfronteret med et liv úden potens!

Al Mandighed, Maskulinitet og Manddom kommer, i den grad, til diskussion oven i éns eget hoved, så voldsomt at det føles som om det ska’ sprænges.

Jeg kommer meget gerne ud i større eller mindre forsamlinger og fortæller min historie, som kan læses på denne blog i en væsentlig mindre udgave, samt i blogindlæg der beskriver enkelte oplevelser mv.

Mine foredrag tager altid udgangspunkt i mit eget liv idet jeg ønsker en autencitet og oprigtighed, der matcher emnet.

Følgende emner holder jeg foredrag om:

  • Et liv med stomi(er) og impotens.
  • Impotens – et nyt sexliv.
  • Rejsen gennem min seksualitet – selvudvikling så det basker…
  • Den Mandlige orgasme.

Ud over at holde foredrag om min situation – at leve med impotens og stomi – holder jeg også foredrag om det Maskuline, om Manddommen og hvordan disse passer ind i det nuværende samfund. Et samfund der er overvejende Feminint når vi ser på udviklingen/påvirkningen af tidens børn.

De 4 Maskuline arketyper:

  • hvad står de for?
  • Hvordan virker de på den enkelte?
  • Hvor stammer de fra?
  • Hvad ka’ vi bruge dem til?

Hvis du/I ønsker et mere skræddersyet foredrag er det blot, at fatte tasterne og skrive til mig – vi tager en dialog om hvád foredraget skal handle om i en kontekst, der afspejler min viden/erfaringer.

Som skrevet under: Hvem er jeg, så er jeg en almindelig Mand, der ikke anvender et akademisk sprog – jeg siger tingene som de er og føles for mig, og min tilgang er altid den samme uanset i hvilken forbindelse jeg fremtræder.

Det er jordnært, autentisk, ærligt og uden politisk korrekthed, jeg fortæller og beretter.

Hvis man ønsker at høre min historie og ikke mindst hvordan jég kom videre og ud af mit livs største krise, eller de andre ovennævnte emner, kan man skrive til mig på: tpn@manoemano.dk

Jeg kommer gerne til: Skoler, Foreninger, Virksomheder, Kommuner, Regioner, Privat og lige præcis dér hvor dú ønsker jeg skal komme og fortælle.