Er du kørt fast, Mand?…

 

Hvis du er kørt fast i livet, mand eller “bare” kunne tænke dig at kigge ind i dig selv og ændre en adfærd, eller et mønster i dit liv så er mandegrupper måske noget for dig.

Nedenstående har jeg lånt fra Tomas Friis som er mandecoach og meget mere. Jeg har selv deltaget i én af mandegrupperne som ledes af Tomas Friis og Jesper Kjær. Begge har de arbejdet med mænd i mange år.

 

Mandegruppen er et tilbud til dig der tænker over livet og Maskuliniteten – og måske har problemer med at finde ud af det i forbindelse med karriere, familie, parforhold, skilsmisse eller sexliv og seksualitet.

Mandegrupper består af op til 20 deltagere, der mødes fast en aften 15 uger i træk for at dele og lære, for at være sammen i et 100% maskulint rum – og for at ”opdrage” hinanden og selv vokse i rollen som mand.

Mandegruppen er din mulighed for et ægte maskulint netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tænke og tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til at forpligte sig til at vokse.

Mandegrupperne kører en fast aften hver uge kl. 18.30-22.30 – 15 gange over ca. 4 måneder. Vi starter og slutter med et helt døgns workshop – i alt 17 gange enten fra januar til maj eller september til december.

I Mandegruppen kommer du til at opleve, og opnå at have væsentligt mere energi – seksuelt og i resten af livet. En mere kraftfuld grounding i dig selv som mand – at hvile mere i dig selv. Både fysisk og mental udfordring – din smidighed og smertetærskel i både krop og sind stiger. At have et forum, hvor de Mænd du er sammen med både tager dig alvorligt – og sparker dig kærligt i røven når du har brug for det!

Du vil opleve mere sjov – det er både masser af alvor óg rimeligt underholdende. Du får meget mere fokus på meningen med, og retningen i DIT liv. Du vil opleve mere autencitet og ægte autoritet, i forhold til både kvinder og resten af verden – mere ægte, mindre facade.

Du får mere integritet; Du bliver bedre til at prioritere det vigtige i dit liv, og rent faktisk nå det, du sætter dig for. Du bliver en mand der siger hvad han gør og gør hvad han siger.

Du vil opleve at holde længere i sengen (med eller uden impopens), adskille din egen udløsning og orgasme – Hvis du følger processen bliver du helt grundlæggende en markant bedre elsker og du vil opleve at sex kan være markant mere end 3 hug og et kraftigt nys.

Du får kontakt med alle dine ægte Maskuline sider; Du bliver mere Konge, en stærkere Kriger, kreativ Troldmand og en markant bedre Elsker.

 

Se mere på mandekursus.dk eller mandegrupper.dk

Herunder kan du læse et par af mine Blogs der handler om mandegrupperne.

Mandegruppen for kræft- & stomiramte

Workshop. introduktion til Mandegruppen for Kræft- & Stomiramte. Kære Mand, nu har du muligheden for at blive introduceret til Mandegruppen for kræft- & […]

La Flamme Rouge – den “sidste” kilometer…

Stort set hele feltet kom samlet ind under den røde vimpel – La Flamme Rouge – da afslutningsetapen på vinterhalvårets Mandegrupper løb af […]

33 modige Mænd

Mod: mental eller moralsk styrke til at handle eller tale i en situation der kan være til fare eller skade for én selv. […]