Foredrag

Livet med stomi og impotens kan være en hård nyser, at skulle kapere eller acceptere – jeg ved hvordan det føles og hvad det kræver af en mand, når han skal se sin egen dødelighed i øjnene og blive konfronteret med et liv úden potens!

Al mandighed og maskulinitet kommer, i den grad, til diskussion oven i ens eget hoved, så voldsomt at det føles som om det skal sprænges.

Jeg kommer meget gerne ud i større eller mindre forsamlinger og fortæller min historie, som kan læses på denne blog i en væsentlig mindre udgave, samt i blogindlæg der beskriver enkelte oplevelser mv.

Mine foredrag tager altid udgangspunkt i mit eget liv idet jeg ønsker en autencitet og oprigtighed, der matcher emnet.

 

Følgende emner holder jeg foredrag om:

  • Et liv med stomi(er) og impotens.
  • Impotens – et nyt sexliv.
  • Rejsen gennem min seksualitet.
  • Den mandlige orgasme.

 

Ud over at holde foredrag om min situation – at leve med impotens og stomi – holder jeg også foredrag om det maskuline, om manddommen og hvordan disse passer ind i det nuværende samfund. Et samfund der er overvejende Feminint når vi ser på udviklingen/påvirkningen af tidens børn.

 

De 4 Maskuline arketyper:

  • hvad står de for?
  • Hvordan virker de på den enkelte?
  • Hvor stammer de fra?
  • Hvad kan vi bruge dem til?

 

Hvis du/I ønsker et mere skræddersyet foredrag er det blot, at fatte tasterne og skrive til mig – vi tager en dialog om hvad foredraget skal handle om i en kontekst, der afspejler min viden/erfaringer.

Jeg arrangerer også mandegrupper. Jeg har selv deltaget i mandegruppeforløb hos Tomas Friis og mandekursus.dk, hvilket jeg kan anbefale fuldt ud, hvis du er kørt fast i livet som mand (se: Er du kørt fast i livet, mand?).

Jeg fokuserer på mænd som har impotens, rejsningsproblemer, stomi eller kræft i mint arbejde med mandegrupper.

Som skrevet under: Hvem er jeg, så er jeg en almindelig mand, der ikke anvender et akademisk sprog – jeg siger tingene som de er og føles for mig, og min tilgang er altid den samme uanset i hvilken forbindelse jeg fremtræder.

Det er jordnært, autentisk, ærligt og uden politisk korrekthed, jeg fortæller og beretter.

Hvis man ønsker at høre min historie og ikke mindst hvordan jeg kom videre og ud af mit livs største krise, eller de andre ovennævnte emner, kan man skrive til mig på: tpn@manoemano.dk

Jeg kommer gerne til: skoler, foreninger, virksomheder, kommuner, regioner, privat og lige præcis der hvor du ønsker jeg skal komme og fortælle.

Standard honorar for mine foredrag, der helst fylder et par timer – gerne mere men også mindre, er Dkr.: 10.000,- ekskl. moms og rejseudgifter.

Vi tager, under alle omstændigheder, en snak om indhold og honorar i forhold til dine forventninger, muligheder og formål.

Nedenfor er der en lille film jeg har lavet som kan give et praj om hvad jeg fortæller om.

I 2018 var jeg i Bergen og holdt foredrag for ca. 300 norske sygeplejersker. Det var en fantastisk oplevelse og der kom mange spørgsmål samt annerkendelser for min ligefremme og ærlige måde at tale på om så ulideligt et tabu.

Der blev også tid til lidt morsomt i Bergen og norske sygeplejersker har god humor.