Introduktion

Brug et par minutter (eller mere) på at tænke over hvornår du sidst har tilladt dig selv at leve og ikke ladet sygdommen/behandlingen definere dit liv og dagligdag.

  • Hvornår du sidst har ladet dit eget liv passere og bare kigget på fra sygesengen, sofaen eller kontorstolen?
  • Hvornår du sidst har følt glæde og ikke været fyldt op med sygdom, behandling, ”død” og tristhed?
  • Hvornår har du sidst haft tanker på andet end din sygdom, dine nærmeste’s sorg og sygdommens eventuelle konsekvenser?

Når man er diagnostiseret med en livstruende sygdom, eller en tarm-/blæresygdom, som med stor sandsynlighed vil udfordre en Mands ego og psykiske/mentale tilstand, kan det være svært at finde ind sig selv igen.

Selve sygdommen og den affødte behandling er en konstant kilde til tristhed, ondt-i-maven, mere eller mindre ekstreme humørsvingninger, store veksler på familie & venner samt savn og sorg.

Ud over dét kan dé konsekvenser en behandling ofte medføre være helt ubærlige og føles ødelæggende for ens fremtidige liv.

Nu har du muligheden for at blive introduceret til Mandegruppen for kræft- & stomiramte, gennem en 5 timers workshop.

På workshoppen vil du blive introduceret til mandearbejdet, formatet og eventuelt igangsætningen af din proces. Gennem masser af øvelser, fysiske såvel som mentale og psykiske vil du få et indblik i dén proces, der vil give dig mere fokus på ”meningen” méd og retningen på dit liv.

Du kommer til at arbejde med praktiske øvelser alene, i makkerpar og i større eller mindre grupper.

Hele idéen med denne workshop ér, at introducere dig til en selvudviklings-proces, sammen med andre Mænd i samme/lign. situation. En proces, der vil sætte dig, Manden, i fokus og ikke sygdommen eller konsekvenserne af denne.

Konsekvenser som f.eks.:

  • Stomi
  • Impotens / Rejsningsproblemer.
  • Inkontinens

Du vil blive introduceret til en proces som er din mulighed for medvirke til at dú og andre Mænd vokser i rollen som Mand og ikke i rollen som patient. Mandegruppen er dét forum, hvor du ikke bliver begrænset i dine tanker, i din tale, i dine tvivl, i din sorg, i din frustration. Det forum hvor du får plads til, og mulighed for, at forpligte dig til at lære og vokse.

En proces, der vil gøre dig til en bedre elsker på trods af eventuel Impotens, rejsningsproblemer og stomi – du vil kunne holde markant længere i en seksuel udfoldelse og lære at skille din egen orgasme og eventuelle udløsning, samt finde inspiration til andet end: Ind og ud…

Du vil, i processen, finde ud af at din krop er én stor erogen zone som din partner ka’ ”spille” på og give dig tilfredsstillelse/nydelse, som du áldrig har oplevet før.

Du vil også, i denne proces, få kontakt med alle dine ægte Maskuline sider – du bliver mere Konge, en stærkere Kriger, langt mere kreativ Magiker og en markant bedre Elsker.

Du vil få et ægte Maskulint netværk af modige Mænd, der som du, tør kigge indad til at støtte dig, opmuntre dig og sparke dig kærligt i røven, hvis dét er nødvendigt.

Jeg håber du vil komme til denne workshop og se hvad processen kan gøre for dig.

Det koster 500,- pr. Mand at deltage i workshoppen, som dækker lokaler, forsyninger/proviant mv. 

Workshoppen er for Mænd, der hár stomi, vil få stomi, ér impotente, vil blive impotente, hár rejsningsproblemer, vil få rejsningsproblemer på grund af kræft, Morbus Crohn, Colitis, Interstitiel Cystitis eller lign.

Skriv til mig på tpn@manoemano.dk og tilmeld dig – workshoppen er en realitet når der er samlet mindst 6 Mænd.

Workshoppen finder sted i København. Du vil få oplyst adressen, dato og tidspunkt efter tilmeldingen er fuldtallig. Betaling sker, ligeledes, også først når tilmeldingen er fuldtallig.