Kom ud af telefonboksen, Mand!…

Kom ud af telefonboksen, Mand…

Føler du, at du ”ligner” Clark Kent – begrænser du dig selv, er tilbageholdende, betragter livet i stedet for at leve det fuldt ud og lader du din kvinde bestemme det ”hele”?…

Gør som Clark Kent – kom ud af telefonboksen som en ”forvandlet” Mand og grib fat i dit liv. Når Clark Kent kan ”forvandle” sig til Superman kan dú også!…

 

 

Præcis som Clark Kent ikke forvandler sig til Superman men ”blot” hiver ham ud af sit indre kan dú hive dén Mand ud af dit indre, som du i virkeligheden ér – du har bare glemt ham derinde, i en verden som ikke længere hyller det Maskuline og helst ser alle som én grå og pladret masse…der skal sidde ned og tisse fordi det er så praktisk og renligt…

Feminismen er gået for langt – en hel verden af medier, samfundet og ikke mindst vore institutioner har gennem de sidste mange årtier formået at ”tæske” det Maskuline ned i den dybeste afkrog af Mandens indre så han ikke længere kan finde den. Den er begravet så dybt, at nutidens drenge ikke har en ordentlig rollemodel i deres far men skal nøjes med kvindelige pædagoger, deres enlige mødre eller en horde af mors veninder, der mener sig stærke og uafhængige af mænd.

Hvor er dén far, som træder i karakter og viser sin(e) søn(ner) at inde under brystkassen ligger det maskuline og pumper?

Hvordan lærer nutidens drengebørn, at de er Maskuline, ”usårlige” og ”universets Herrer” når deres naturlige rollemodel – deres far – er visnet ind til en kedelig, hæmmet og begrænset Clark Kent, der sætter sig ned for at tisse og áldrig kan tage stilling til noget som helst, úden at spørge mor først – som lader sig nøje for fredens skyd?…

Vil du gerne finde Manden frem i dit indre – altså dén Mand du áltid har været, den Mand du er født til at være?…

Mandegruppen er et tilbud til dig der tænker over livet og Maskuliniteten – og måske har problemer med at finde ud af det i forbindelse med karriere, familie, parforhold, skilsmisse eller sexliv og seksualitet.

Mandegrupper består af op til 20 deltagere, der mødes fast en aften 15 uger i træk for at dele og lære, for at være sammen i et 100% Maskulint rum – og for at ”opdrage” hinanden og selv vokse i rollen som mand. Mandegrupper er din mulighed for et ægte Maskulint netværk, hvor der uden begrænsning er plads til at tænke og tale om de dybe ting, plads til at lufte sin tvivl og ikke mindst plads til at forpligte sig til at vokse.

Mandegrupperne kører en fast aften hver uge kl. 18.30-22.30 – 15 gange over ca. 4 måneder. Vi starter og slutter med et helt døgns workshop – i alt 17 gange enten fra januar til maj eller september til december.

I Mandegruppen kommer du til at opleve, og opnå at have væsentligt mere energi – seksuelt og i resten af livet. En mere kraftfuld grounding i dig selv som mand – at hvile mere i dig selv. Både fysisk og mental udfordring – din smidighed og smertetærskel i både krop og sind stiger. At have et forum, hvor de Mænd du er sammen med både tager dig alvorligt – og sparker dig i røven når du har brug for det!

Du vil opleve mere sjov – det er både masser af alvor óg rimeligt underholdende. Du får meget mere fokus på meningen med, og retningen i DIT liv. Du vil opleve mere autencitet og ægte autoritet, i forhold til både kvinder og resten af verden – mere ægte, mindre facade.

Du får mere integritet; Du bliver bedre til at prioritere det vigtige i dit liv, og rent faktisk nå det, du sætter dig for. Du bliver en mand der siger hvad han gør og gør hvad han siger.

Du vil opleve at holde længere i sengen (med eller uden impopens), adskille din egen udløsning og orgasme – Hvis du følger processen bliver du helt grundlæggende en markant bedre elsker og du vil opleve at sex kan være markant mere end 3 hug og et kraftigt nys.

Du får kontakt med alle dine ægte Maskuline sider; Du bliver mere Konge, en stærkere Kriger, kreativ Troldmand og en markant bedre Elsker.

Se mere på Mandekursus.dk